Krishtlindje në çadra e kontejnierë (VIDEO)

Ndonëse kanë kaluar 3 vite nga tërmeti shumë familje në zonën e Kurbinit do ta kalojnë festën e Krishtlindjes por edhe të vitit të ri në çadra e kontenierë. Deputetët e opozitës akuzojnë pushtetin vendor dhe qeverinë për ritmin e ngadaltë të rindërtimit.  

U dëmtua nga moti i keq, rivendoset në punë linja 35kV Shkodër-Velipojë, bashkë me nënstacionet
Çështja e targave, kryenegociatorët e Kosovës dhe Serbisë takohen sot në Bruksel
Gjykata Evropiane – Punonjësve mund t’u ndalohet shfaqja e simboleve fetare në ambientet e punës

Ndonëse kanë kaluar 3 vite nga tërmeti shumë familje në zonën e Kurbinit do ta kalojnë festën e Krishtlindjes por edhe të vitit të ri në çadra e kontenierë.

Deputetët e opozitës akuzojnë pushtetin vendor dhe qeverinë për ritmin e ngadaltë të rindërtimit.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0