Korçë/ Zjarri ka pushtuar banesën e një familje me vështirësi ekonomike

Korçë/ Zjarri ka pushtuar banesën e një familje me vështirësi ekonomike

Gjendjes së vështirë ekonomike të familjes Dolani në qytetin e Korçës i rëndon edhe rënia e zjarrit në banesën e tyre. Bëhet e ditur se zjarri ka rënë sot dhe për pasojë ka mbetur në shtëpi ende një 65 vjeçar, ndërsa 3 të tjerë të lënduar janë dërguar në spital.

I çmendur pas Tik Tokut/ Ja çfarë bën në qendër të Korçës
Korçë/Mjeku i njohur Kujtim Shabani pritet të nderohet me titullin “Qytetar Nderi” pas vdekjes.
Korçë/Dëmtimi i të mbjellave,rrit çmimin e prodhimit

Gjendjes së vështirë ekonomike të familjes Dolani në qytetin e Korçës i rëndon edhe rënia e zjarrit në banesën e tyre.
Bëhet e ditur se zjarri ka rënë sot dhe për pasojë ka mbetur në shtëpi ende një 65 vjeçar, ndërsa 3 të tjerë të lënduar janë dërguar në spital.

COMMENTS

WORDPRESS: 0