Na Shkruaj

Çfarëdo që ju do të doni të ndani me ne, do jemi gjithmonë të gatshëm për t'iu dëgjuar. Sistemi ynë i e-mailit do të përcjellë mesazhin drejtpërdrejtë te admini i cili do të kujdeset t'iu përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur. Për të marrë një përgjigje, natyrisht ju do të duhet të na jepni adresën tuaj të e-mailit.

Ne e respektojmë privacinë tuaj dhe të gjitha të dhënat tuaja do të jenë të mbrojtura dhe do të përdoret për të kontaktuar vetëm midis nesh.

Ne veçanërisht vlerësojmë reagime të ndershme, sugjerime për përmbajtjen faqes dhe diskutime të dobishme. Gjithashtu ne zakonisht nuk i lexojme materialet "copy-paste", kështuqë dërgimi i e-maileve SPAM nuk do ishte një ide e mirë.