Kina ndërton ujëvarën më të gjatë në botë, mbi një kullë 108 metra të lartë

Kina ndërton ujëvarën më të gjatë në botë, mbi një kullë 108 metra të lartë

Marrëveshja/ Lajm i mirë për emigrantët, Greqia njeh patentat shqiptare
‘’Unë 5 mijë lekë kam gjithë ditën, këtyre aq iu shkon një pije”, studentja ‘skanon’ gjendjen:
Buxheti shtetit/ Ja sa merr bashkia Elbasan

4E81A9A300000578 5982665 image a 48 1532359439686Kina ka ndërtuar ujëvarën më të gjatë, e bërë nga dora e njeriut dhe jo nga natyra. 

Dhe e veçanta e saj është pasi ajo është ndërtuar në një ndërtesë në lartësinë 108 metra . 

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=319&loc=http%3A%2F%2Fwww.balkanweb.com%2Fkina nderton ujevaren me te gjate ne bote mbi nje kulle 108 metra te larte foto%2F&referer=http%3A%2F%2Fwww.balkanwebUjëvara gjendet në qytetin Guizhiou në Kinë dhe uji bie nga njëri kat i ndërtesës dhe pamja është mahnitëse. 

Ndërsa uji nuk rrjedh vazhdimisht, por lëshohet vetëm në raste speciale dhe për vetëm 20 minuta, duke ofruar kështu pamje spektakulare.

4E81A9CE00000578 5982665 A large tank was installed at the foot of the skyscraper where f a 49 15323594641474E81A9A300000578 5982665 image a 48 15323594396864E81A9E200000578 5982665 image a 46 1532359384393

COMMENTS

WORDPRESS: 0