Ja çfarë thotë njeriu më i pasur në Kinë për punëtorët

Ja çfarë thotë njeriu më i pasur në Kinë për punëtorët

Këto janë 10 arsyet se pse Japonia është vendi më i zhvilluar në botë.
Sillni mikun tuaj për të marrë vaksinën dhe do të merrni 50 franga zvicerane, ose 46 euro, si shpërblim.
Trump sulmon Guvernatorin e Florida-s: I mungon besnikëria! Në 2017 më kërkoi ndihmë i dëshpëruar

Njeriu më i pasur në Kinë Jack Ma tha:

“Nëse vendosni një banane dhe disa para, para majmunëve, majmunët do të zgjedhin bananen, sepse majmunët nuk e dinë që paratë mund të blejnë shumë banane.

Po kështu, nëse u ofroni njerëzve PUNË dhe BIZNES, ata do të zgjedhin të PUNOJNË, sepse shumica e njerëzve nuk e dinë që të kesh një biznes mund të prodhojë shumë më tepër para.

Një nga arsyet pse të varfërit janë të varfër është sepse të varfërit nuk janë në gjendje të njohin mundësitë e biznesit.

Ata kalojnë shumë kohë në shkollë dhe ajo që mësojnë në shkollë është të punojnë për një pagë në vend që të punojnë për veten e tyre. Ata mësojnë të shesin kohë në vend të INVESTIMIT TË KOHËS.

Mësojini njerëzit të investojnë kohën e tyre dhe do të jeni të lirë së bashku.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0