Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit “Për sigurimet shoqërore”

Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit “Për sigurimet shoqërore”

Vrasja e Madrit Ulqinakut në Elbasan/ Familjarët kërkojnë trupin e tij
Gara për kreun e SPAK, Yuri Kim mesazh të fortë kandidatëve: Procesi të jetë transparent dhe duhet të luftoni…
“Mos u përulni para mjekëve o njerëz dele”/ Miku i mësuesit që humbi jetën nga Covid-19 ngre akuza të forta: Gazjoni vdiq se atyre ju desh…

Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit për sigurimet shoqërore

Ka 8 vjet semurë nga ramatizma, në tetor të vitit 2017 i ka  rënë atak në zemër edhe të Korçës  e kanë dërguar në Tiranë të operohej.  Ka ndenjur 3 muaj i shtruar në spital , pas 3 muaj ka dale nga spitali , për të marrë edhe dolumentat e kempit . Ata i kanë thënë :”Nuk je i aftë as për punë as për gje.” Tregon se kur ka ardhur ka dorëzuar dokumentat tek Sigurimet Shoqërore në Korçë .

Pohon se : “Me thirren prap që të dilja në komision nuk të takon nga lart,  por nuk ti japim se ske 1 vit pune në kete 5-vjeçarin e fundit që ka dalë një rregull. Mi moren dokumentat mi nisen ne Tiranë në doktori epror. Vajta, edhe ajo e shkruajti që jam i paaftë për punë , po neni thon këta duhet të kesh 1vit pune kështu nuk ta japim. Unë tani jam i paaftë për punë nuk bëj dot asnjë lloj pune me dy lloj semundje si tja bëj, ku te vete, ilace, për të ngrënë. Skam ca te bej nga tja mbaj.

COMMENTS

WORDPRESS: 0