Integrimi në tregun e punës së anëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian nëpërmjet Zyrës së Punës vazhdon të mbetet një sfidë…

Integrimi në tregun e punës së anëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian nëpërmjet Zyrës së Punës vazhdon të mbetet një sfidë…

Integrimi në tregun e punës së anëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian nëpërmjet Zyrës së Punës vazhdon të mbetet një sfidë… Video rrëfen eksperiencën dhe përpjekjet e dy te rinjve për tu punësuar…

Greva e Sinecit, dita e katërt e ngujimit, mjeku: gjendja e grevistëve jo e mirë
Ekspertja e OKB-së bën thirrje për veprim urgjent mbi ruajtjen e progresit për mbrojtjen e të drejtave të pakicave.
Ky është plani i Evropës për t’i rikthyer njerëzit në punë pas Covid-19

Integrimi në tregun e punës së anëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian nëpërmjet Zyrës së Punës vazhdon të mbetet një sfidë…

Video rrëfen eksperiencën dhe përpjekjet e dy te rinjve për tu punësuar…

COMMENTS

WORDPRESS: 0