Infektohet me Covid-19, ministrja e arsimit Evis Kushi

Infektohet me Covid-19, ministrja e arsimit Evis Kushi

24 orët e fundit në Shqipëri/ Mot kërcënues, aksidente e refugjatë që kërkojnë ndihmë
Hagë/ Avokati Thaçit: Ai është George Washington i Kosovës. Kjo e thënë nga …
Çfarë ndodh pas dhunës në familje?!

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ka rezultuar të jetë infektuar me Covid-19. Nëpërmjet një postimi në rrjetin social facebookLajmin e bëri të ditur lajmin se rezultoi pozitive me Covid.

3D6B8FF3 22D7 4789 920A 7EC2443933B1

Ajo është karantinuar në banesën e saj dhe njoftoi se do tëvazhdojë të kryejë detyrën nga shtëpia.

“Pas testimit për COVID-19, ju informoj se kam rezultuarpozitive. Aktualisht jam karantinuar, duke ndjekur të gjithaudhëzimet e mjekëve dhe do të vazhdoj t’i përmbush detyrat ngashtëpia.”

Gjithashtu ministrja Kushi i bëri thirrje qytetarëve të respektojnërregullat për të parandaluar përhapjen e virusit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0