Infektivi/ Të shtruarit në  spital  të vaksinuar

Infektivi/ Të shtruarit në spital të vaksinuar

Krijohet pilula e parë anti-Covid
A do të votojnë personat e infektuar me COVID-19?
Rumani/Zjarr ne spitalin Covid

Pjesa më e madhe e të shtruarve në spitalin covid te infektivit janë të vaksinuar .Familjarët qëndrojnë pranë spitalit pa marrë asnjë lajm nga mjekët që ndjekin të afërmit e tyre.

”Jemi duke pritur këtu e nuk kemi marr asnje lajm sesi janë, a po ushqehen apo jo. Kunati im është i vaksinuar me vaksinën Sinovac dhe sërish është në spital” shprehet njeri prej familjarëve.

Ndër të shtruarit herët në mëngjesin e sotëm ka qenë dhe një 16-vjeçare. Famijlarët e saj shprehen se vajza nuk ka asnjë semundje bashkëshoqëruese.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0