Inceneratori i Fierit/ Punonjësit bllokojnë rrugën e transportit të mbetjeve

Inceneratori i Fierit/ Punonjësit bllokojnë rrugën e transportit të mbetjeve

Punonjësit e inceneratorit të Fierit kanë bllokuar rrugën e automjeteve të mbetjeve që në orën 1 të mëngjesit. Inceneratori administrohet nga shteti dhe është vend grumbullimi i mbetjeve të katër bashkive. Shkak për këtë bllokim bëhet mungesa e pagave prej 4 muajsh.

Si të bashkëpunojmë me prindër të vështirë?
Ngjarja në Berat, flet babai i djalit: Familjarët e vajzës nuk donin sepse…
QENDRA SHENDETESORE BABICE, MUNGESA E KUSHTEVE

Punonjësit e inceneratorit të Fierit kanë bllokuar rrugën e automjeteve të mbetjeve që në orën 1 të mëngjesit.
Inceneratori administrohet nga shteti dhe është vend grumbullimi i mbetjeve të katër bashkive. Shkak për këtë bllokim bëhet mungesa e pagave prej 4 muajsh.

COMMENTS

WORDPRESS: 0