Historia frymëzuese e jetës së Sylvester Stallone është prova se e pamundura nuk është asgjë

Historia frymëzuese e jetës së Sylvester Stallone është prova se e pamundura nuk është asgjë

A mund të bëni dush gjatë stuhive me rrufe? Ekspertët japin përgjigjen përfundmitare
100 euro më shumë në pagë për çdo libër të lexuar / Kështu inkurajohen punonjësit e një kompanie ndërtimi në Bergamo
Rikthimi i Adele pas divorcit” Fillova të mendoj për veten time”

Sylvester Stallone, një nga aktorët më të njohur në botë, lindi me një paralizë në pjesën e poshtme në të majtë të fytyrës. Kjo është arsyeja pse ai ka një gojë të shtrembër dhe fjalimet i tij nuk ishin i saktë.

Stallone braktisi shkollën për të ndërtuar një karrierë në aktrim në Neë York. Një kohë gjatë së cilës Stallone bënte të gjitha llojet e punëve të çuditshme si pastrimi i kafazeve të luanëve në kopshtin zoologjik të qytetit dhe puna si paralajmërues në sallat e kinemasë, gjithçka për të mbajtur veten në këmbë.

Kur ai erdhi në Nju Jork, askush nuk i dha një punë si actor dhe  ishte aq i varfër sa fjeti me qenin e tij në terminalin e autobusëve për 3 javë.

Kur i mbaruan paratë, iu desh ta shiste qenin e tij tek një i panjohur për 25 dollarë dhe ky ishte momenti ku ai preku fundin e tij.

Një ditë, ndërsa shikonte një ndeshje të Muhamed Aliut, Aliu e frymëzoi atë dhe shkroi të gjithë skenarin e serialit Rocky për 3 ditë. Ai gjeti një prodhues, i ofroi 125,000 dollarë, por kishte vetëm një problem, dikush tjetër do të luante Rocky në film. Ai nuk pranoi. Javë më vonë ata i ofruan atij 325,000 dollarë, por përsëri ai refuzoi . Më në fund e lanë të luante, i ofruan 35,000 dollarë dhe ranë dakort.

Nga 35,000 dollarë që mori, ai shpenzoi 15,000 për të gjetur njeriun që bleu qenin e tij, të cilit ja bleu sërish.  Butkus, qeni me të cilin ai luajti në film, ishte qeni i tij . nga seriali Rocky , Sylvester  mori 200 milion dollarë gjithsej.

Historia e tij e jetës dhe suksesi i tij është prova se nëse doni diçka me të vërtetë dhe përpiqeni mjaft, gjithçka është e mundur, asgjë nuk është e pamundur .

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0