Histori personale/ Përdhunohet 15 vjeçarja me aftësi të kufizuara

Diskutimi mbi zgjidhjen e problematikes se strehimit ne Elbasan .
Në Tiranë qytetarët bashkohen me minatorët – Hedhin firma për krijimin e peticionit për “Statusin e Minatorit”
Tërë ditën në celular, konsumuan 46 për qind më shumë internet…

Për fat të keq rastet e përdhunimit sa vijnë e shtohen. Rasti i rradhës është i një 15 vjeçareje nga Greqia me aftësi të kufizuara, e cila është përdhunuar nga një shqiptar, që prej vitesh ishte zhvendosur në Greqi për të jetuar.

Arrestimi i të riut u bë nga 15 vjeçarja me aftësi të kufizuara, pasi prindërit e saj u ankuan sepse ai kishte përfituar nga nga paaftësia e pjesshme mendore e vajzës së re dhe vazhdoi me një akt të plotë seksual kundër saj.

Por, 30 vjeçari është lënë i lirë me kushtet nga gjykata greke edhe pse akuza kundër tij është ajo e krimit të rëndë.
Gjatë seancës së sotme, ai pretendoi se e dashura e tij i kishte thënë se ishte 17 vjeç dhe se gjatë takimit të tyre nuk kishte asnjë kontakt të plotë, ndërsa në të njëjtën kohë ai tha se vonesa e vogël mendore e të miturës nuk perceptohet lehtë.

perdhunim

                       Foto ilustruese

I riu, i cili është nga Shqipëria, por ka jetuar në Greqi për disa vjet, iu nënshtrua kushteve kufizuese të ndalimit të daljes nga vendi, duke u paraqitur dy herë në muaj në Policinë e Volos dhe duke lënë 5,000 euro garanci deri në përfundim të gjykimit të tij.

COMMENTS

WORDPRESS: 0