Heqja e aboneve në Tianë / Qytetarët organizohen për të protestuar sot…

Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.
Kush ishte Vera Myrtaj, shqiptarja që u vra nga bashkëshorti në Itali! Njërën prej vajzave e kishte në karrocë me rrota, bënte disa punë për hir të tyre
Fshati Belorta, mungon uji i pijshëm

Vendimi nga ana e Bashkisë së Tiranës  për heqjen e  aboneve në transportin publik në qytet ka sjell mjaft zemërim nga ana e opinionit publik sepse kjo është një taksë e shtuar mbi kurrizin e qytetarve.

Për këtë arsye, sot në orën 18:00 është paralajmëruar një protestë për refuzimin e biletës pranë Bashkisë së Tiranës. Qytetarët pritet të kërkojnë rikthimin e aboneve.

Reagim ka pasur edhe nga gazetarët , e kryesisht nga  gazetari Klodian Tomorri , i cili ka  ironizuar me justifikimin e dhënë nga Bashkia e Tiranës për heqjen e aboneve.

“Justifikimi i Bashkisë së Tiranës për heqjen e aboneve është një kryevepër botërore që vetëm Lali mund ta bëjë.

“I hoqëm abonetë se kishim ankesa nga qytetarët”- thotë Bashkia.

Domethënë qytetarët u ankuan se abonetë ishin lirë dhe donin që të paguanin më shumë për urbanët,” shkruan ai.

Foto nga webi

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0