Gramsh, banorët: Infrastruktura, pengesa për shërbimet mjekësore

Kryepolici zbarkon në Elbasan pas ngjarjes në Gramsh
Kuota ditore e ushqimit e ulët në spitalet e bashkive
Përroi i mbushur me aluvione përmbyt 15 familje rome në Gramsh

Rezultate imazhesh për infrastruktura

Infrastruktura në qytetin e Gramshit ka jo pak probleme  me të cilat lidhen me terrenin e vështirë dhe malor të tij . Shpeshherë infrastruktura është bërë pengesë për banorët,  që ti marin në kohë shërbimet duke e lënë në shumicën e rasteve dhe fshatrat pa zhvillim . Përgjegjësi i qendrës shëndetësore në qytetin e Gramshit Fatos Varozi shprehet se shpesh infrastruktura është bërë pengesë për marrjen e shërbimit shëndetësor  në kohë, megjithëse ky i fundit ofrohet nga mjekët . Problem tjetër sipas mjekut janë dhe kushtet e vështira të qendrave  shëndetësore , por që së fundmi ka marrë angazhimin e Ministrisë së Shëndetësisë për të ndërhyrë . Qendra shëndetësore në Pishaj në Gramsh mbulon 20 fshatra dhe nën varësinë e saj janë edhe 3 ambulanca bashkë me infermierët .

COMMENTS

WORDPRESS: 0