Gjinar : A po zbehet kjo zonë turistike?

Gjinar : A po zbehet kjo zonë turistike?

Euro sërish në rënie, ja çfarë pritet gjatë muajit gusht
“Me aftësi të kufizuar, por jo i paaftë për të punuar”
Skamja e familjes shqiptare: Sot nuk kisha bukë për fëmijët, pinë vetëm çaj

Gjinari është  zona turistike  më e frekuentuar e qytetarëve të Elbasanit, por jo vetëm.Klima, ajri i pastër , relievi malor, ushqimet tradicionale, pikat turistike tërheqenin turistët vendas dhe të huaj. Gjinari të ofron edhe aktivitete të ndryshme argëtuese si: piknik , hiking,camping, ekspedita studimore, si dhe ushtrimin e  sportit  rally-it etj. Krahas aktiviteteve argëtuese, Gjinari shërben edhe si zonë kurative për ata që vuajnë nga mushkëritë.

Fatkeqësisht pamja piktoreske e  kësaj  zone është zbehur nga   mbeturinat dhe plehrat përreth, duke vënë në pikëpyetje frekuentimin e turistëve. Aroma e  pakëndshme , e bën të pamundur  relaksimin apo drekimin e një  pikniku. “A po zbehet kjo zonë turistike  nga vetë dora e njeriut”?

COMMENTS

WORDPRESS: 0