Gjiganti amerikan i teknologjisë, Apple

Gjiganti amerikan i teknologjisë, Apple

Alarmante: Shqipëria nën depresion. Renditetet e dyta në botë për prevalencën më të ulët të depresionit
Të rinjtë në Shqipëri me master në Call Center
Natyra, një vënd depozitimi mbetjesh urbane…
dsfgtrwety4wey64Gjiganti amerikan i teknologjisë, Apple do të ofrojë modelin e vet të makinave në pesë vitet e ardhshme, sipas një analisti që deri tani ka parashikuar me saktësi zhvillimin dhe lansimin e produkteve të reja të Apple. Një nga investimet e ardhshme të kompanisë nga Kupertino do të jetë “Apple Car”, sipas Ming-Chi Kuo, analist i teknologjisë, mendimi i të cilit në botën e IT është shumë i respektuar. Kuo, i cili është duke punuar për Letrat me Vlerë TF International, pret që “Apple Car” të shfaqet në mes të viteve 2023 dhe 2025, dhe që do të sjellë një revolucion në tregun e makinave ashtu siç bëri kur iPhone u shfaq më 2007.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0