George McLauren: E vetmja armë që mund te ndryshoje botën, është edukimi dhe morali.,

George McLauren: E vetmja armë që mund te ndryshoje botën, është edukimi dhe morali.,

BB: Shqipëria kryeson rajonin për punësimin në të zezë
Shannen Doherty: “Të kesh kancer nuk do të thotë që nuk mund të punoj, vazhdoj të luftoj për të qëndruar gjallë”
Melinda Gates paguan 130 mijë dollarë nata për të shmangur vëmendjen mediatike pas divorcit

George McLauren ishte burri i parë me ngjyrë i cili u pranua në Universitetin e Oklahomas në 1948.
Ai u detyrua të ulej në një cep, larg kolegëve të bardhë.
Por emri i tij është ende në listën e nderit si një nga tre studentët më të mirë të universitetit.

Këto janë fjalët e tij:

“Disa kolegë më shikonin sikur të isha një kafshë dhe askush nuk më dha asnjë fjalë,
Mësuesit dukej se nuk ishin aty për mua dhe nuk iu përgjigjën pyetjeve të mia.
Por unë iu përkushtova aq shumë studimeve, sa më vonë filluan të më kërkonin për të dhënë shpjegime dhe sqarime për pyetjet e tyre. ”
E vetmja armë që mund te ndryshoje botën.. êshtë edukimi dhe morali.,

COMMENTS

WORDPRESS: 0