Franca në prag të një izolimi të ri kombëtar, Parisi ndër qytetet më të rrezikuar

Franca në prag të një izolimi të ri kombëtar, Parisi ndër qytetet më të rrezikuar

Radhë të gjata për vizita dhe analiza në poliklinikën e Vlorës.
Studimi i KE: Shqiptarët, më të frikësuarit në Europë se mund të humbasin vendin e punës
Shkodër/ Mes këtyre ditëve të acarta familja në Shkodër rrezikon që të mbesë në mes të katër rrugëve.

Franca, me shumë gjasa do t’i nënshtrohet një izolimi të dytë për shkak të numrit të lartë të të infektuarve nga Covid-19. Qytetet ku gjendja duket më alarmante për shkak të përhajes së infeksionit  janë Parisi,Lioni dhe Lila

Sipas mediave Franceze niveli në këto tre qytete ka arritur në 250 raste të reja për 100 mijë banorë. Kjo ka bërë që të numri i pacientëve të shtruar në spitale të pësojë një rritje. Gazeta e njohur “Le Parisien” shkruan se me këto nivele, izolimi i ri kombëtar është në dyert e Francës.

Pavarësisht kësaj situate qeveria franceze ka konfirmuar se nuk do të ketë një mbyllje të dytë të edhe pse sipas të dhënave, një e treta e vatrave të reja të Covid-19, raportohen pikërisht nga ambiente shkollore.

COMMENTS

WORDPRESS: 0