Femijët kanë nevojë për …  dhe  jo antibiotike për…

Femijët kanë nevojë për … dhe  jo antibiotike për…

Tregu i fruta-perimeve, monopol.
​Llogaritë bankare të politikanëve ndryshojnë çdo vit, por lagja ime rri njësoj
Fakulteti i Drejtësisë Tiranë diskriminon studentët …

Sequence 01.Still006Femijët kanë nevojë për  mikrobe dhe  jo antibiotike për të rritur imunitetin  ,kështu që lërini  ata të luajnë edhe në ambjente të papastra.

Shkenca e re  tregon se nje mjedis shumë  i pastër dobëson  sistemin e imunitetin, dhe mund të coj në  obezitet dhe  alergji tek fëmijët.

Përdorimet e tepërta të sapunëve  antibacterial  janë duke fshirë mikrobet  të cilët janë  vendimtare në nxitjen e sistemit imunitar  për të luftuar sëmundjet , megjithatë të qenurit i pastër në kohën e duhur është ende e rëndësishme sic është larja e duarve  pas përdorimit të banjës apo përpara ngrënies , por  të qëndrosh shumë gjatë duke e bërë këtë  mund të shkaktojë probleme.

Një  mjedis më pak i pastër mund të jetë më i mirë psh”|Fëmijët që jetojnë në ferma  kanë më pak shance për të zhvilluar asme  krahasuar me femijet që jetojnë në një ambjent  tejet të pastër .

d Sequence 01.Still002 Sequence 01.Still003 Sequence 01.Still004 Sequence 01.Still005 Sequence 01.Still006 1 Sequence 01.Still007 Sequence 01.Still008 Sequence 01.Still009 Sequence 01.Still010 Sequence 01.Still011 Sequence 01.Still012 Sequence 01.Still013

COMMENTS

WORDPRESS: 0