Familjarët : Ngrohja na kushton shumë…!

Familjarët : Ngrohja na kushton shumë…!

KQZ/ 41 parti dhe 3 Komitete Nismëtare gati për tu regjistruar. Nuk shqyrtohet kërkesa e Lëvizjes Bashkë
“Pasioni për Thethin ” libri që bashkoi 3 të huaj..
Tiranë/Plagosen 2 të rinj me armë zjarri

Sigurimi i ngrohjes është çështja kryesore e çdo familje gjatë stinës së dimrit.

Në këto ditë të ftohta, familjet zgjedhin mënyra të ndryshme për të ngrohur shtëpitë e tyre.

Familjerë të ndryshëm shprehen se tradicionalisht zgjedhin të ngrohen me dru.

Një pjesë tregojnë se i vuajnë tarifat e larta që paguajnë për t’u ngrohur. Ndërkohë, nuk fshehin as faktin se një pjesë e madhe e të ardhurave mujore shkon për sigurimin e ngrohjes çka përkthehet me më shumë shpenzime në xhepin e tyre.

Që në ditët e para të muajit janar të këtij viti, temperaturat kanë pësuar një rënie të ndjeshme në të gjithë Shqipërinë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0