Fakulteti Edukimit Fizik në Elbasan/ Dokumentat që duhet të kenë aplikantët në testin fizik

Fakulteti Edukimit Fizik në Elbasan/ Dokumentat që duhet të kenë aplikantët në testin fizik

Durrës: Gjendja e rrugëve, banorët e lagjes 7: Ja si jetojmë mes ujit, baltës dhe pluhurit
Konfiskohen pasuri me vlerë 3 milion euro. Shtetasi ishte me precendentë kriminal në Mbretërinë e Bashkuar
Qeveria ndihmë për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Së shpejti do të bëhen testimet fizike për gjimnazistët, të cilët duan të pranohen në programin e studimit barchelor, në edukim fizik dhe sporte për vitin akademik 2020-2021, në universitetin Aleksandër Xhuvani, Elbasan. Dokumentat që duhet të kenë kandidatët ditën e testimit fizik janë si më poshtë:

Të kenë shlyer plotësisht detyrat e maturës shtetërore për  regjistrimin në agjencinë  kombëtare  të provimeve si dhe  duhet të dorëzojnë në sekretari këto dokumente:

fotokopje e pashaportës ose e kartës së identitetit,

kartelën skedën shëndetësore,

fotografi 40 herë 60 cm 2 copë,

dhe mandatin e pagesës  prej   pesë mijë lek të rinj.

Për të bërë pagesën në bankë, më parë kandidatët duhet te shkarkojnë në faqen  zyrtare të universitetit faturën e arkëtimit. Regjistrimet fillojnë  nga data 17/8/2020 dhe mbarojnë 24/8/2020. Orari është nga ora 8 deri ne 16.

COMMENTS

WORDPRESS: 0