Euronews/ Krimi që shqetëson më shumë shqiptarët është…

Euronews/ Krimi që shqetëson më shumë shqiptarët është…

Sipas një sondazhi të publikuar në emisionin Barometër, i organizuar nga euronews, në lidhje me se çfarë lloj krimi është shqetësim kryesor për vendin, rezulton se më shumë se gjysma e tyre ka shqetësim kryesor vrasjet. Më pas vijnë krimet si dhuna fizike ndaj personit dhe trafiku i drogës.

Ekzekutohet pa mëshirë biznesmeni i njohur. Gruaja i kishte rënë viktimë e atentatit ndaj tij
E dini se çfarë ka të frikshme ulja e nivelit ekonomik? Ka urinë, e në kushtet e urisë…
Ngjarja në Elbasan/Flet motra e vrasësit te dy vëllezërve Kovaçi

Sipas një sondazhi të publikuar në emisionin Barometër, i organizuar nga euronews, në lidhje me se çfarë lloj krimi është shqetësim kryesor për vendin, rezulton se më shumë se gjysma e tyre ka shqetësim kryesor vrasjet.

Më pas vijnë krimet si dhuna fizike ndaj personit dhe trafiku i drogës.

IMG 20211202 WA0021

COMMENTS

WORDPRESS: 0