Elbasani/ Qyteti i dytë për numrin e personave të prekur me Covid-19.

Elbasani/ Qyteti i dytë për numrin e personave të prekur me Covid-19.

Çfarë ndodh me personat që e kalojnë njëherë virusin? Imunologu Sulçebe jep mesazhin që duhet ta lexojmë të gjithë
Shkodër/ Mes këtyre ditëve të acarta familja në Shkodër rrezikon që të mbesë në mes të katër rrugëve.
Pandemia e varfërisë do të tejkalojë koronavirusin e gjatë nëse..

Elbasani renditet qyteti i dytë në vend për numrin e të prekurve me Covid-19. Numri i rasteve aktiv me Covid-19 është 540. Ndër to 23 janë nxënës të shkollave 9-vjeçare dhe të mesme, ndërsa 25 mësues janë në pritje të tamponit.

Vetëm në një javë, në të gjithë shkollat e qytetit kanë munguar 58 nxënës.

Ndërkohë në qytetin e Peqinit janë 30 vatra aktive, në Gramos 35 dhe në Cërrik 31 vatra

COMMENTS

WORDPRESS: 0