Elbasani pa drita. Nuk dihen arsyet e ndërprerjes së energjisë

Elbasani pa drita. Nuk dihen arsyet e ndërprerjes së energjisë

Elbasani këtë pasdite është pa drita. Rrugët kryesore të qytetit janë pa ndriçim, gjë e cila e bën disi më të vështirë qarkullimin si për kalimtarët ashtu dhe automjetet. Aksi më problematik paraqitet Sheshi Gensher. Nuk dihen ende shkaqet e e ndërprerjes së energjisë

Kanali i ujërave të zeza burim infeksioni, romët në protestë: I kemi thënë Bashkisë, por nuk vijnë
Ish-pronarët: Të mos legalizohet më në toka me pronarë
Korçë, 4 familje jetojnë në kushte të mjerueshme, mbledhin kanaçe për të siguruar ushqim

7880DEFF CAA6 4B17 B288 20CCC4C59396

Elbasani këtë pasdite është pa drita. Rrugët kryesore të qytetit janë pa ndriçim, gjë e cila e bën disi më të vështirë qarkullimin si për kalimtarët ashtu dhe automjetet. Aksi më problematik paraqitet Sheshi Gensher. Nuk dihen ende shkaqet e e ndërprerjes së energjisë

COMMENTS

WORDPRESS: 0