Elbasan/ Një person gjendet i shtrirë në rrugë (video)

Elbasan/ Një person gjendet i shtrirë në rrugë (video)

Kanë qenë banorët e zonës që kanë njoftuar urgjencën, pasi një person qëndronte prej orës 22:00 i shtrirë në rrugë. Menjëherë bashkë me ambulancën kanë mbërritur dhe forcat e rendit për të ndihmuar mjekët për identifikimin e personit.

Bysheku, pika turistike e famshme pranë Elbasanit braktiset nga turistët, ja arsyeja
Nga braktisja e të miturve te dhuna, ana tjetër e 1 qershorit
Belësh Elbasan/Banorët bileta e autobusit e shtrenjtë

Kanë qenë banorët e zonës që kanë njoftuar urgjencën, pasi një person qëndronte prej orës 22:00 i shtrirë në rrugë. Menjëherë bashkë me ambulancën kanë mbërritur dhe forcat e rendit për të ndihmuar mjekët për identifikimin e personit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0