Elbasan/ Ujrat e zeza shqetësim për banorët

Elbasan/ Ujrat e zeza shqetësim për banorët

Elbasan, shtëpi për qentë e rrugës
Elbasan: 19 shkolla i sfidojnë temperaturat e ulëta me xhupa, kapuç dhe doreza.
Pronari i lokalit: Nuk e kam vendosur unë njoftimin diskriminues (VIDEO)

Banorët e lagjes Emin Matraxhiu në qytetin e Elbasanit ankohen se prej vitesh vuajnë nga ujërat e zeza që përshkojnë mes për mes gjithë zonën ku ata banijnë. Si pasojë e kësaj situate ata janë të detyruar të vuajnë aromën e rëndë, si dhe sëmundjet infektive të fëmijëve. Kjo zonë banohet më së shumti nga anëtarë të minoritetit egjiptian dhe të moshuar. <span;>Ata shprehen shume të shqetësuar dhe kërkojnë që institucionet lokale apo qëndrore të gjejnë një zgjidhje për këte problematikë

COMMENTS

WORDPRESS: 0