Elbasan/Qentë pushtojne rrugët e qytetit

Elbasan/Qentë pushtojne rrugët e qytetit

Çfarë e shkaktoi zjarrin në qendrën tregtare ku vdiq Arjan Sala/ Del ekpertiza përfundimtare
“Metalurgjiku”, Elbasani shpall emergjencen mjedisore
Gramsh: Banorët braktisin fshatrat nga mungesa e infrastrukturës rrugore

Është bërë ploblem i madh lëvizja e qytetareve nëpër rrugët e qytetit për shkak të grumbullimeve të qenve të rrugës. Qytetarët shprehen të shqetësuar për këtë çështje.”Jemi të friksuar kur ecim ne rrugë sepse në çdo hap që bëjmë ndeshemi me qentë”-shprehet njëri prej tyre.

”Kemi frikë dhe për fëmijet sidomos tani që fillon shkolla dhe janë çdo ditë në rrugë. Ata janë të pavaksinuar. Duhet te merren masa për këtë gjë”-shprehet një tjetër kalimtar.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0