Elbasan/ Përfshihen nga flakët pishat në Gjinar

Elbasan/ Përfshihen nga flakët pishat në Gjinar

Cerrik/ 107 familje jetojnë në kushte të mjerueshme, ata bëjnë apel për banesa sociale
Elbasan/ Raste të shumta dhune familjare edhe në ditë festash
Ndryshon ligji i strehimit/ Ja programet sociale që përfshihen

Janë përfshirë nga flakët pyjet me pisha në Gjinar të Elbasanit. Në vendngjarje kanë mbërritur forcat zjarrfikëse për të ndërhyrë në lokalizimin e fikjen e zjarrit.

Deri më tani zona e djegur është 1 dynym, por pavarësisht neutralizimit të situatës dhe izolimit të zjarrit era e fortë favorizon në përhapjen e tij më tej.

Në vendngjarje kanë mbërritur shumë vullnetarë, të cilët po ndihmojnë gjithashtu në zonën e rrezikuar.
Burimi: Top channel

COMMENTS

WORDPRESS: 0