Elbasan/ Ikin banoret, mbyllen 4 shkolla

Elbasan/ Ikin banoret, mbyllen 4 shkolla

Nga 66 shkollla, mbyllen 4 prej tyre ne qytetin e Elbasanit. Keto shkolla ndodhen ne fshatrat  Gracen dhe Kryezjarrth. Shkak per mbylljen e shkollave eshte kryesisht ikja e banoreve . Nxenesit e tjere do te ndjekin shkollen ne fshatin me te afert te tyre.

Vrasja e Madrit Ulqinakut në Elbasan/ Familjarët kërkojnë trupin e tij
Hapet tenderi për rrugën Elbasan-Qafë Thanë, ARRSH kërkon edhe ndërtimin e një unaze të dytë
Fyen gazetarët/ Hetohet policja e Elbasanit

Nga 66 shkollla, mbyllen 4 prej tyre ne qytetin e Elbasanit. Keto shkolla ndodhen ne fshatrat  Gracen dhe Kryezjarrth. Shkak per mbylljen e shkollave eshte kryesisht ikja e banoreve . Nxenesit e tjere do te ndjekin shkollen ne fshatin me te afert te tyre.

COMMENTS

WORDPRESS: 0