Elbasan/Gjykata vendos dërgimin e çeshtjes Paplekaj për gjykim të zakonshëm

Elbasan/Gjykata vendos dërgimin e çeshtjes Paplekaj për gjykim të zakonshëm

Më mire të mos paguaj sigurime, që të zgjedh vetë ku t’i bëj vizitat.
Aplikimi online për provimet e Maturës Shtetërore të vitit 2019
QENDRA SHENDETESORE BABICE, MUNGESA E KUSHTEVE

Gjykata e Elbasanit ka vendosur dërgimin për gjykim të zakonshëm të çështjes ndaj Arbër Paplekajt i akuzuar për vrasje në rrethana cilësuese të Pjerin Xhuvanit.

Pjerin Xhuvani mbeti i vrarë në Elbasan pasi u qëllua me armë nga Arbër Paplekaj, gjatë zgjedhjeve të 25 prillit të 2021. Arbër Papleka akuzohet për vrasje në rrethana cilësuese , 2 zv.drejtorët e policisë dhe 6 efektivë akuzohen për shpërdorim detyre dhe deklarim të rremë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0