Elbasan/Flet nëna e dy vëllezërve Kovaçi

Elbasan/Flet nëna e dy vëllezërve Kovaçi

Ndotja në Elbasan: Industritë në zonën e ish-Metalurgjikut “nuk pyesin” për gjoba.
Belësh Elbasan/Banorët bileta e autobusit e shtrenjtë
“Gropa septike”/ Banorët romë të shqetësuar prej vitesh”

Pas ngjarjes së fundit në qytetin e Elbasanit ku mbeti i vrarë Florenc Kovaçi dhe i plagosur vëllai i tij Mikel Kovaçi, ka folur sot për mediat nëna e 26 vjeçarit Mirela Kuçi.
Asnjë nga familja e vrasësit nuk ka ardhur të kërkojë falje.Unë dua që ai të kalbet në burg ose do marr hak vetë. Nuk e lë gjallë atë.Unë nuk di që djali të ketë patur gjë me atë vajzën.Ajo është konsumuese e drogës, nuk është vajzë e mirë– shprehet ajo.
Ndërkohë që vëllai tjetër(prej babai) ndodhet në spitalin e traumës në gjendje shumë të rëndë.
Amaneti i fundit i Florencit ka qenë – shiko çunin, për të vëllain”

COMMENTS

WORDPRESS: 0