Elbasan/ 1 Maj, studentë dhe punëtorë protestojnë.

Ngjarja në Elbasan/Flet motra e vrasësit te dy vëllezërve Kovaçi
Prindër, kuptoni fëmijën tuaj dhe respektoni punën e mësuesit!
Çertifikata shëndetësore për lëvizjen e lirë të sigurtë në BE/ Kush janë vendet që përfitojnë?

​Në sajë të ditës ndërkombëtare të punëtorëve Lëvizja Rinore Egjiptiane dhe Rome organizoi një aktivitet sensibilizues në qëndër të qytetit. Familjarë, studentë të papunë iu bashkuan kësaj nisme duke bërë thirrje për më shumë punë dhe respektim të të drejtave të punëtorëve. Çdo pankartë shprehte një mesazh për këtë ditë,ku një ndër to ishte edhe “Stop diskriminimit në punë. Qytetarët pohojnë se edhe pse një ditë feste, për ta është një ditë për të kërkuar punë. Ata shpresojnë që zëri i tyre të dëgjohet dhe situata të ndryshojë disi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0