Edhe pse me detyrim, pjesëmarrje e ulët e studentëve në vaksinimin e javës së hapur për to

Edhe pse me detyrim, pjesëmarrje e ulët e studentëve në vaksinimin e javës së hapur për to

Studentët nuk lejohen të ndjekin mësimin/Paralajmërojnë protesta
Studentët nuk lejohen të ndjekin mësimin/ Lajmërojnë protestë
Gjuha rome/ Fëmijët rom gjuhën e parë mësojnë…

 

Qeveria ka vendosur vaksinim me detyrim për studentët dhe humbjen e vitit akademik nëse ato nuk e marrin atë.

Edhe pse të kushtëzuar para një zgjedhjeje  shumë të vështirë për shumicën e tyre ata sot kanë vendosur mos të marrin pjesë në ditën e parë të javës së hapur të vaksinimit për studentët.

Në shumë fakultete të vendit tonë ka pasur një pjesëmarrje shumë të ulët të tyre duke rrezikuar kështu humbjen e vitit.

Edhe  drejtuesit e universiteteve shprehen të vendosur ta çojnë deri në fund urdhërin e Ministrisë së Shëndetsisë ku asnjë student nuk do të lejohet në auditore pa u vaksinuar .

COMMENTS

WORDPRESS: 0