E ruajtën sa shiti viçat dhe i vodhën paratë, policia e Matit shkon në vendngjarje 12 orë pas denoncimit

E ruajtën sa shiti viçat dhe i vodhën paratë, policia e Matit shkon në vendngjarje 12 orë pas denoncimit

Peshkatari që nxorri Amelian nga deti: Babai e la në ujë, shkoi në shtëpi për të karikuar celularin pastaj telefonoi për ndihmë
Çfarë ndodh me personat që e kalojnë njëherë virusin? Imunologu Sulçebe jep mesazhin që duhet ta lexojmë të gjithë
Libra falas për fëmijët e klasës së parë deri në të katërtën, merret vendimi

Mat në njësinë Komsi të fshatin German, para 3 netësh ka ndodhur një grabitje, persona të maskuar kan hyrë në familjen e shtetasit Sh.B. ku kanë grabitur 2 milionë lek të vjetra. Pasi shtetasi Sh.B ka shitur dy viça.

Persona të pa identifikuar nga policia kanë pasur dijeni që personi në fjalë ka marrë 2 milione lekë nga shitja e dy viçave dhe rreth mesnatës kanë shkuar të maskuar dhe i kaë grabitur vlerën e lekëve. Menjeherë kryefamiljari ka njoftuar komisariatin i Matit. Por efektivët kanë shkuar me vonesë edhe pse fshati German është 10km larg nga komisariati i policisë.

Sipas informacionit të marr në rrugë jo zyrtare, policia ka arritur rreth 12 orë me vonesë dhe e ka fshehur si ngjarje. Familja e shtetasit Sh.B është një familje shume e varfër e cila jeton vetëm me të ardhurat nga blegtoria.

COMMENTS

WORDPRESS: 0