E pazakontë në Gjermani, fëmijët protestojnë për prindërit: Luani me ne, jo me telefonat “

E pazakontë në Gjermani, fëmijët protestojnë për prindërit: Luani me ne, jo me telefonat “

Shqipëria është vendi me pagat më të ulëta në Europë.Vetëm 1.3 për qind e të punësuarve në Shqipëri kanë pagë më të lartë se sa 2 milionë lekë në vit
Shumë pak pemë për banorë, Shqipëria rekord negativ
FMN: “Shqipëria me të ardhurat më të ulëta në rajon”

1537254746 femijetNjë protestë e pazakontë është zhvilluar nga një grup fëmijësh gjermanë të cilët kanë kërkuar që prindërit e tyre të luajnë me ta dhe jo me telefonat e tyre.

HAMBURG, GJERMANI- Një protestë e pazakontë është zhvilluar nga një grup fëmijësh gjermanë, të cilët iu kanë bërë thirrje prindërve të tyre të mos prekin telefonat.

 

Protesta është zhvilluar në qendër të qytetit të Hamburgut dhe fëmijëve iu janë bashkuar edhe prindër të cilët i kanë parë të marshojnë në rrugë me pankartat:”Luaj me mua, jo me telefonin tënd”.

Protesta është organizuar nga 7-vjeçari, Emil Rustige, i cili ishte i pakënaqur nga mungesa e vëmendjes që prindërit e tij tregonin ndaj tij. Kjo ka ngjallur solidaritet tek njerëzit në rrugë dhe 150 persona iu janë bashkuar fëmijëve në protestën e tyre.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0