e-Albania/Probleme me regjistrimin e vaksinave

e-Albania/Probleme me regjistrimin e vaksinave

Shumë qytetarë shprehen të shqetësuar mbi regjistrimin e vaksinimit të tyre ne portalin e Albania. Ata thonë se kanë pasur probleme me punëdhënësit ku janë të detyruar t’i paraqesin çertifikatën e vaksinimit. Ka dhe shumë raste kur regjistrimi vonohet mbi disa javë në portal, por shqetësimi më i madh mbetet ajo e mosregjistrimit të vaksinimit. 

E moshuara/ Kemi aplikuar tek e-albania por nuk ka përgjigje
Portali qeveritar on-line E-albania \Të varfërit nuk mund ta aksesojnë
Investigim/mungesa e një adrese si pengesë për regjistrimin e fëmijëve romë dhe egjiptianë

Shumë qytetarë shprehen të shqetësuar mbi regjistrimin e vaksinimit të tyre ne portalin e Albania.

Ata thonë se kanë pasur probleme me punëdhënësit ku janë të detyruar t’i paraqesin çertifikatën e vaksinimit.

Ka dhe shumë raste kur regjistrimi vonohet mbi disa javë në portal, por shqetësimi më i madh mbetet ajo e mosregjistrimit të vaksinimit. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0