Durrës/Një endacak është gjetur i vdekur mengjesin e sotëm.

Durrës/Një endacak është gjetur i vdekur mengjesin e sotëm.

Durrës një endacak është gjetur i pajetë mengjesin e sotëm  në hyrjen nr.2 të portit të durrësit. Ende nuk dihet identiteti dhe mosha, policia në vendngjarje.

Banorët e Astirit / Protesta do të vijojë pa afat, derisa të marrin një përgjigjie nga bashkia dhe institucionet përkatëse.
Si e zgjidh Singapori problemin e strehimit
Dita Botërore e Romëve- Një ditë feste apo proteste?

Durrës një endacak është gjetur i pajetë mengjesin e sotëm  në hyrjen nr.2 të portit të durrësit.

Ende nuk dihet identiteti dhe mosha, policia në vendngjarje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0