Drejtoria e shëndetit publik në Gramsh nuk jep informacione mbi Checp-up

Drejtoria e shëndetit publik në Gramsh nuk jep informacione mbi Checp-up

Nënat shqiptare vendosin rekordin në Europë, kujdesen më shumë se kudo tjetër për fëmijet e tyre/ Numri i grave të papuna rritet
Një fshat i izoluar pak përtej Shkodrës…
Heroi i pastrehë ndihmon viktimat e sulmit në koncert
Në rrethin e Gramshit, ka ende persona të moshave mbi 45 vjeç që nuk kanë kryer Check up in,ose e thënë në shqip analizat mjeksore.
Kryerja e tyre sipas vendimit të nxjerrë nga Ministria e Shëndetësisë është falas.Fatkeqësisht në ambulance e qytetit nuk jepet asnjë informacion i saktë,se sa është numri i personave që kanë ose nuk kanë kryer analizat e Check up it.
Sipas intervistave të qytetarëve,mësuam se ato nuk i kishin kryer analizat mjeksore. Dhënia e informacioneve nga drejtuesit është detyrë parësore,kjo ka ardhur nga vetë prononcimi i Kryeministrit që institucionet të jenë sa më transparentë dhe të hapur me mediat dhe qytetarët per çfarëdolloj informacioni. Fatkeqësisht Drejtoria e Shendetit Publik në Gramsh nuk po e zbaton këtë pikë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0