Djegia e plehrave , shqetësim për pushuesit ne plazhin e Spilles

“Minoritetet”, ndryshon projektligji,  tashmë Shqipëria bëhet me 9- të minoritete
Këto janë 10 arsyet se pse Japonia është vendi më i zhvilluar në botë.
“Një popull jo gjithmonë mund ta vrasësh me armë ose me pushtim, pasi mund ta vrasësh edhe me ushqim”.

Në disa zona të tjera mbledhja e plehrave i përket një kohë të kaluar, tashmë ato digjen.  Një situatë e tillë po ndodh dhe në plazhin e Spillesë. Gjëndja është shqetësuese, pasi djegia e tyre çliron në ajër dioksid karboni, duke ndikuar direkt në shëndetin e banorëve.
Kjo ka sjellë një impakt negativ në mjedis jo vetëm në zonën përreth por edhe tek pushuesit që kanë zgjedhur Spillen për të kaluar pushimet. Kemi 3 dite që kemi ardhur për pushime dhe po aq kemi që thithim çdo natë tymin e djegies së plehrave –shprehet një nga pushuesit e kësaj zonë. Ndërsa një banor i zonës shprehet se këtu plehrat digjen për arsye se nuk vjen makina ti mbledhë. Kjo gjëndje e cila është krijuar, bashkë me plehërat, rrezikon të “djegë” edhe të ardhmen turistike të vendit tonë.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0