Dita Botërore e Romëve- Një ditë feste apo proteste?

Dita Botërore e Romëve- Një ditë feste apo proteste?

Elbasan/Ndotja e ajrit në nivele alarmante, përse heshtin institucionet…
Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit , ja cfarë duhet të dijë çdo grua…
Lindja e foshnjave është shpesh traumatike në Ballkan, por pak gra kërkojnë drejtësi

8 Prilli është dita botërore e celebrimit të kulturës Rome, por edhe rritjes së ndërgjegjësimit mbi problemet me të cilat përballet ky komunitet.
Informim.al në Shqipëri dhe organizata Romtegra në Kosovë dëshirojnë të dëgjojnë nga anëtarët e komunitetit Rom se si e përjetojnë 8 Prillin dhe nëse e konsiderojnë atë një ditë feste apo proteste.

Për të marrë pjesë në këtë sondazh, gjithë sa duhet të bëni është të plotësoni pyetësorin më poshtë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0