Dhunë në familje/ Babai kërkon ndryshimine masës së caktuar nga gjykata

Dhunë në familje/ Babai kërkon ndryshimine masës së caktuar nga gjykata

Letra e Elton Metajt nga burgu
Çfarë ndodh pas dhunës në familje?!
Arrestohet autori i krimit trefish, dënuar në 2007 për vrasjen e gruas së parë në Kukës

Prej 4 vitesh një 28 vjeçar nga Patosi mbahet në burgun e Zaharise për dhunë në familje, por gjykata e Fierit nuk zhvillon seancat gjyqësore për dënimin e tij.

Babai 28 vjecarit Albert Shehu nga Patosi bën apel dhe kërkon gjykimin e djalit të tij, pasi sipas ekspertizës mjeko-ligjore djali ka dalur me probleme psiqike dhe eshte vendosur masa për mjekim të detyruar si i papërgjegjshëm, por ai shprehet se kanë kaluar 4 vite dhe djali duhet ti bëhet sërish ekspertiza mjeko-ligjore.

Djali i tij akuzohet për dhunë në familje. Ndërkohë babai kërkon ndryshimin e vendimit duke thënë se do të kujdeset vete për djalin.

Sipas tij djali nuk është i rrezikshëm për familjen dhe shoqërinë.

Djali i tij për shkak të papërgjeshmërisë mbahet për mjekim në burgun e Zaharisë.

Ndërkohë para disa ditësh një grua e vra nga ish-bashkëshorti pasi një vit më parë iu kishte ndryshuar masa e caktuar nga gjykata.

Marrë nga Faxweb

COMMENTS

WORDPRESS: 0