Civil Rights Defender/ 2020 numri aktivistëve për drejtat e njeriut të vrarë është…

Civil Rights Defender/ 2020 numri aktivistëve për drejtat e njeriut të vrarë është…

Pas 25 vitesh dëbohet familja shqiptare në Gjermani, vajza me lot në sy: 5 policë erdhën natën
Britanikët boshatisin marketet pas njoftimit për ashpërsimin e masave antiCovid
Bonusi financiar është shumë i rëndësishëm për punëtorët informal, shprehet shefi i punës pranë OKB-së.

Sipas një raporti të publikuar nga organizata Sueedeze Civil Right Defender, e cila ka në fokusin e saj kryesor mbrojtjen e drejtave të njeriut,331 aktivistë të drejtave të njeriut janë vrarë gjatë vitit 2020. Ajo që vlen për tu theksuar është se 226 prej tyre kanë qenë aktivistë të mbrojtjes së mjedisit. Kjo tregon se beteja për mbrojtjen e mjedisit është e vështirë dhe pas qëndrojnë individë që nuk kursejnë as marrjen e jetës.

Burimi CIVIL RIGHT DEFENDER

COMMENTS

WORDPRESS: 0