Cilat duhet të jenë prioritetet kryesore të qeverisë së re

Cilat duhet të jenë prioritetet kryesore të qeverisë së re

Sipas një sondazhi të Euronews Albania qytetarët shqiptarë shprehen se tre problemet kryesore që qeveria re duhet ti ketë prioritet janë ekonomia, papunësia dhe korrupsioni. Ndërkohë që, sipas këtij sondazhi taksat, infrastruktura rrugore, droga dhe mjedisi janë problematika që duhet të kenë më pak vëmendje nga ana e qeverisë së re. Marrë nga Barometri

Policia e Shtetit / 809 gjoba në 24 orë ndaj qytetarëve që nuk respektojnë masat
Në qiell të hapur zgjohen edhe sot banorët e Zharrës
Aksident në Itali/ Humb jetën 22 vjeçarja shqiptare dhe 3 fëmijë

Sipas një sondazhi të Euronews Albania qytetarët shqiptarë shprehen se tre problemet kryesore që qeveria re duhet ti ketë prioritet janë ekonomia, papunësia dhe korrupsioni. Ndërkohë që, sipas këtij sondazhi taksat, infrastruktura rrugore, droga dhe mjedisi janë problematika që duhet të kenë më pak vëmendje nga ana e qeverisë së re.

Marrë nga Barometri

COMMENTS

WORDPRESS: 0