Category: RAPORTIME

Ndani përvojën tuaj: Problemet gjatë lindjes së foshnjave

Ndani përvojën tuaj: Problemet gjatë lindjes së foshnjave

Ne duam të dëgjojmë nënat, familjarët dhe miqtë e tyre, të cilët kanë dëshirë të ndajnë me ne përvojën e tyre dhe të na ndihmojnë të investigojmë sh [...]
Keni përjetuar racizëm apo diskriminim? Raporto në Informim.al

Keni përjetuar racizëm apo diskriminim? Raporto në Informim.al

Prej dekadash, komuniteti rom dhe ai egjiptian në Shqipëri përballen me vështirësi të shumta, kryesisht në fushat e strehimit, arsimit, punësimit dhe [...]
2 / 2 POSTS