Category: OPINION/ANALIZË

1 45 46 47470 / 470 POSTS
​Llogaritë bankare të politikanëve ndryshojnë çdo vit, por lagja ime rri njësoj

​Llogaritë bankare të politikanëve ndryshojnë çdo vit, por lagja ime rri njësoj

Nga Ledio Pisha  Gropat duhet të shpallen monument kulture sepse me siguri kanë aty që në vitin 1960. Edhe ato bimët të cilat kanë dekada që kaca [...]
Projektligji që u harrua nga ligjëvënësit….

Projektligji që u harrua nga ligjëvënësit….

Një sëre rekomandimesh të avokatit të popullit, vendime të komisioneres për mbrojtjen nga diskriminimi por dhe raportet e shoqërise civile, prej vites [...]
Durrës/ Një familje masakron të riun rom. Shkaqet nuk dihen. 

Durrës/ Një familje masakron të riun rom. Shkaqet nuk dihen. 

Dhuna në familje është padyshim një veprim që duhet ndëshkuar, ka lindur si formë ndëshkimi që në prehistori, por atëherë autoriteti ishte vetëm bu [...]
Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës “Jorgji Dilo”

Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës “Jorgji Dilo”

Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës "Jorgji Dilo" https://www.youtube.com/watch?v=6x4CMwXC6AM&feature=youtu.be [...]
Nis prishja e godinave brenda rrethit te spitalit nga IKMT në Elbasan

Nis prishja e godinave brenda rrethit te spitalit nga IKMT në Elbasan

Pritet aksioni i prishjes së ndërtimeve me dhe pa leje , pranë spitalit "Xhaferr Kongoli" Elbasan, aksion ky që ka shkaktuar përplasje mes banorëve dh [...]
Diskutimi mbi zgjidhjen e problematikes se strehimit ne Elbasan .

Diskutimi mbi zgjidhjen e problematikes se strehimit ne Elbasan .

Diskutimi mbi zgjidhjen e problematikes se strehimit ne Elbasan . [...]
Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim.

Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim.

Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim. Takimi mbi "Vendimet e Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, a zbatohen nga Institucionet të cilat [...]

Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Nis procesi i dhënieve të lejeve të ndërtimit, ja kategoritë që përfitojnë. Vendimi për miratimin e Planeve të Përgjithshme Vendore, publikuar më 28 M [...]

Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Nis procesi i dhënieve të lejeve të ndërtimit, ja kategoritë që përfitojnë. Vendimi për miratimin e Planeve të Përgjithshme Vendore, publikuar më 28 M [...]

8 Prill, Dita Nderkombetare e Romeve!

Gjate aktivitetit te sotem ku aktivistet e LRER -se prezantuan dokumentarin "Kuadrate Bardhe e Zi", nje galeri fotosh si dhe percollen mesazhe institu [...]
1 45 46 47470 / 470 POSTS