Category: SHKENCË

1 2 3 24 10 / 238 POSTS
Tre vite pas diplomimit në Shqipëri ose 5500 euro tarifë vjetore, plani i ministrisë për mbajtjen e mjekëve nuk gjen mbështetje

Tre vite pas diplomimit në Shqipëri ose 5500 euro tarifë vjetore, plani i ministrisë për mbajtjen e mjekëve nuk gjen mbështetje

Në një takim konsultativ pranë Fakultetit të Mjekësisë, ministrja Evis Kushi ka shpalosur planin e Ministrisë së Arsimit për të "bindur" studentët e m [...]
Rryshfeti dhe dhurata në maternitet: PYETËSOR për nënat dhe gratë

Rryshfeti dhe dhurata në maternitet: PYETËSOR për nënat dhe gratë

Në vijim të disa ngjarjeve të fundit në maternitetet e Shqipërisë, është me interes të matet në terren gjendja aktuale e shërbimit shëndetësor pranë m [...]
Si ndikon gjumi në karrierë, flasin studiuesit

Si ndikon gjumi në karrierë, flasin studiuesit

Një gjumë i mirë gjatë natës mund t’i shërbejë aspiratave të karrierës së grave, por jo edhe të burrave. Sipas gjetjeve të një studimi të publikuar në [...]
Perimet më të shëndetshme që mund të konsumojmë gjatë dimrit

Perimet më të shëndetshme që mund të konsumojmë gjatë dimrit

Ngrënia e perimeve të stinës është e lehtë gjatë pranverës dhe verës, por kur vjen moti i ftohtë mund të jetë një sfidë e vërtetë. Megjithatë, disa p [...]
Bruksel/ Konferenca e dytë e rrjetit ndërkombëtarë të avokatëve që mbrojnë të drejtat e punëtorëve

Bruksel/ Konferenca e dytë e rrjetit ndërkombëtarë të avokatëve që mbrojnë të drejtat e punëtorëve

Prej dy ditësh është duke u mbajtur në Bruksel Konferenca e dytë e Rrjetit Ndërkombëtarë të Avokatëve që mbrojnë të drejtat e punëtorëve. Kjo konferen [...]
Pyetësor për komunitetin rom dhe egjiptian: A jeni të kënaqur me shërbimin spitalor?

Pyetësor për komunitetin rom dhe egjiptian: A jeni të kënaqur me shërbimin spitalor?

Sipas një pyetësori të zhvilluar në faqen e Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të kujdesit Shëndetësor, një prej pyetjeve lidhet me blerjen e mjeteve të [...]
Banorët e zonës së Lumit Gjadër peticion bashkisë

Banorët e zonës së Lumit Gjadër peticion bashkisë

Banorët e zonës së lumit Gjadër i drejtohen me peticion bashkisë së Vaut të Dejës për të marrë masa për ngritjen e një dige. Sipas tyre prejt viti 200 [...]
Pezullimi i nënkomisares/ Ja çfarë rregulli shkeli

Pezullimi i nënkomisares/ Ja çfarë rregulli shkeli

I menjëhershëm ishte reagimi i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit  z.Gledis Nano ndaj reagimit të nënkomisares së Elbasanit kundrejt gaz [...]
Po, nënë cezariane, je shumë luftëtare.♥️

Po, nënë cezariane, je shumë luftëtare.♥️

Hyni në sallën e operacionit zgjuar me një fëmijë në bark dhe një koleksion ëndrrash dhe pritshmërish në shpirt. - A mund ta përkulësh më shumë shpin [...]
Problemet me aksesin në e-albania/ Qytetarët kërkojnë shërbime edhe fizikisht

Problemet me aksesin në e-albania/ Qytetarët kërkojnë shërbime edhe fizikisht

Shërbimet nëpërmjet platformës e-albania në vendin tonë kanë sjellur sa lehtësira për disa qytetarë, po aq vështirësi për të tjerë që  nuk kanë aftësi [...]
1 2 3 24 10 / 238 POSTS