Category: SHKENCË & KULTURË

1 28 29 30296 / 296 POSTS
Letër nga Shqipëria: Përse dua të largohem

Letër nga Shqipëria: Përse dua të largohem

  Ne shqiptarët e tregojmë me krenari origjinën tonë dhe hera -herës patriotizmi është ai që na dallon nga popujt e tjerë. Eshtë për të ardhur [...]
Durrës/ Një familje masakron të riun rom. Shkaqet nuk dihen. 

Durrës/ Një familje masakron të riun rom. Shkaqet nuk dihen. 

Dhuna në familje është padyshim një veprim që duhet ndëshkuar, ka lindur si formë ndëshkimi që në prehistori, por atëherë autoriteti ishte vetëm bu [...]
Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës “Jorgji Dilo”

Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës “Jorgji Dilo”

Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës "Jorgji Dilo" https://www.youtube.com/watch?v=6x4CMwXC6AM&feature=youtu.be [...]

Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Nis procesi i dhënieve të lejeve të ndërtimit, ja kategoritë që përfitojnë. Vendimi për miratimin e Planeve të Përgjithshme Vendore, publikuar më 28 M [...]

Egjipt/ Zbulohet statuja 3 mijë vjeçare e Ramses 2

​Një grup arkeologësh nga Egjipti dhe Gjermania kanë zbuluar një statujë gjigante me lartësi 8 metra të varrosur në një zonë kënetore në një lagje të [...]
1 28 29 30296 / 296 POSTS