Category: KULTURË

1 2 10 / 14 POSTS
Piramidat  e Egjiptit u ndërtuan nga alienët/ Plas debati i fortë online

Piramidat e Egjiptit u ndërtuan nga alienët/ Plas debati i fortë online

Ministria egjiptiane e Bashkimit Evropian për Bashkëpunimin Ndërkombëtar Dr. Rania Al-Mashat dhe egjiptologu i njohur (studiues i historisë, gjuhës, l ...
Profil/ Intelektualët e suksesshëm të minoritetit Egjiptian

Profil/ Intelektualët e suksesshëm të minoritetit Egjiptian

  Laçi është profili jonë i radhës për minoritetit Egjiptian, i poziçionuar në Shqipërinë Veriore, aty numërohen qindra familje egjiptiane.Të ...
“Inkubatori i Identitetit të të Rinjëve Egjiptianë”

“Inkubatori i Identitetit të të Rinjëve Egjiptianë”

Inkubatori i Identitetit të të Rinjëve Egjiptianë” 25 të rinjë të grupmoshës 18-35 vjec, që i përkasin minoritetit egjiptian morën pjesë në “Inkuba ...
Aktori Alfred Trebicka i mëshon përçarjes së artistëve.

Aktori Alfred Trebicka i mëshon përçarjes së artistëve.

  Aktori Alfred Trebicka i mëshon përçarjes së artistëve. “Është abuzuar se komuniteti i aktorëve është i përçarë. Këtu ka diversitet mendi ...
“Koha është e maskarenjve, por Shqipëria dhe teatri janë të tonat, janë të shqiptarëve”

“Koha është e maskarenjve, por Shqipëria dhe teatri janë të tonat, janë të shqiptarëve”

Sapo është bërë publik projektligji që i hap rrugë ndërtimit të teatrit të ri, artistët kanë nisur protestën kundër shembjes së Teatrit Kombëtar. A ...
Diskriminimi dhe margjinalizimi që pengojë Romët pa shtetësi në Shqipëri.

Diskriminimi dhe margjinalizimi që pengojë Romët pa shtetësi në Shqipëri.

Tiranë, Budapest, 8 qershor 2018: Sipas një raporti të ri të lëshuar sot nga Qendra Europiane për të Drejtat e Romëve (ERRC), Rrjeti Europian i Pas ...
Rama nuk  e la të fliste në inagurimin e teatrit, reagon Robert Ndrenika.

Rama nuk e la të fliste në inagurimin e teatrit, reagon Robert Ndrenika.

I vetmi aktor që qëndroi për 51 minuta përballë Edi Ramës, edhe pse e kishte kundërshtuar projektin e prishjes së Teatrit Kombëtar ekzistues ishte art ...
Racizmi shpjeguar vajzës sime!

Racizmi shpjeguar vajzës sime!

Të gjithë në vetvete akumulojmë ndjenjat e paragjykimit, bazuar në një situatë të caktuar apo në bazë të një eksperience të hidhur, sikurse akumulojmë ...
“Dritëhije të një Jete” Libri me poezi nga aktori Ilmi Belshaku

“Dritëhije të një Jete” Libri me poezi nga aktori Ilmi Belshaku

Mes miq dhe shok aktori i mirënjohur i estradës së Elbasanit Ilmi Belshaku,  ka promovuar librin e tij të parē të titulluar "Dritëhije të një Jet ...
Plani 5 ditor për të përforcuar lidhjet me fëmijët tuaj

Plani 5 ditor për të përforcuar lidhjet me fëmijët tuaj

Duke qenë një person që i pëlqen shumë planet dhe eksperimentet, më erdhi një ide shumë e thjeshtë. Të krijoj një plan për të përforcuar lidhjet dhe p ...
1 2 10 / 14 POSTS