Category: LAJME

1 202 203 2042038 / 2038 POSTS
Nis përgatitja e teksteve shkollore për gjuhën shqipe

Nis përgatitja e teksteve shkollore për gjuhën shqipe

Në Universitetin e Thrakisë,  në  Turqi,  ka filluar përgatitja e përmbajtjes së teksteve shkollore për lëndën e gjuhës shqipe dhe asaj boshnjake, t [...]
Gjykata e Strasburgut dënon Italinë

Gjykata e Strasburgut dënon Italinë

Gjykata Europiane e Mbrojtjes së të Drejtave të Njeriut në Strasburg ka dënuar për herë të parë Italinë për një krim të lidhur me fenomenin e dhunës [...]
Qeveria vendos 100% dëmshpërblim për shtëpitë e dëmtuara në Zharrëz

Qeveria vendos 100% dëmshpërblim për shtëpitë e dëmtuara në Zharrëz

Shpresojmë ta mbajnë premtimin qeveria- Shprehen banorët e Zharrës. Qeveria ka vendosur sot që pas vlerësimit të dëmeve  se do të dëmshpërblejë në m [...]
500 familje rome, jo rome po i prishet tregu që ndodhet tek Spitali i Pediatrisë në Tiranë

500 familje rome, jo rome po i prishet tregu që ndodhet tek Spitali i Pediatrisë në Tiranë

Një numër i madh familjesh rome dhe jo rome po përballen me policine për arsye se po i prishet tregu që ndodhet tek spitali i pediatrisë. Forca të s [...]
Tiranë, tregtarët përballen me policinë

Tiranë, tregtarët përballen me policinë

Në kryeqytet dita ka nisur me një incident ku janë përfshirë uniformat blu dhe tregtarët e tregut pranë spitalit nr.5.  Kjo për arsye se forcat poli [...]
Bashkim familjar në Angli ? Ja, çfarë vendosi Gjykata e Lartë.

Bashkim familjar në Angli ? Ja, çfarë vendosi Gjykata e Lartë.

Gjykata e Lartë në Mbretërinë e Bashkuar të mërkurën la në fuqi po të njëjta rregulla për proçedurën e bashkimit familjar. Kushti për të ardhurat mi [...]

Qeveria miratoi dëmshpëblimin për banorët e Zharrës por ….

l Qeveria u tërhoq dhe miratoi edhe kërkesën e dytë të banorëve të Zharrës për dëmshpërblimin e plotë në masën 100% të vlerës të shtëpive të dëmtua [...]
Në qiell të hapur zgjohen edhe sot  banorët e Zharrës

Në qiell të hapur zgjohen edhe sot banorët e Zharrës

Banorët e Zharrës u zgjuan edhe këtë mëngjes në shesin me pllaka. Kaluan edhe një natë në qiell të hapur pranë Ministrisë. Ata kanë marrë premtime s [...]
1 202 203 2042038 / 2038 POSTS