Category: EKONOMI

1 2 3 12 10 / 112 POSTS
Fermerët në protestë/Jemi të diskriminuar nga ministria e Bujqësisë

Fermerët në protestë/Jemi të diskriminuar nga ministria e Bujqësisë

Fermerët e rretheve të Beratit dhe Fierit janë mbledhur ditën e sotme të protestojnë për diskriminimim që po i bën ministria e bujqësisë.Kjo për shkak [...]
Transporti publik ne Tiranë/Qytetarët presin mbi 2 orë ne stacion

Transporti publik ne Tiranë/Qytetarët presin mbi 2 orë ne stacion

Situatë priblematike me transportin publik në Tiranë për shkak të përgjysmimit të flotës së urbanëve.Kjo vjen si pasojë e rritjes së çmimit të naftës [...]
Itali/ Kujdestarët e të moshuarve pa Green Pass, duhet të largohen nga shtëpia kuasistojnë

Itali/ Kujdestarët e të moshuarve pa Green Pass, duhet të largohen nga shtëpia kuasistojnë

Nëse kujdestarja nuk ka kartën e Gjelbër "ajo nuk do të jetë në gjendje të hyjë në vendin e punës" dhe, nëse ajo jeton së bashku, "ajo do të duhet të [...]
Agjensitë imobiliare/Nëse keni shtëpi për të shitur, mundohuni ta shisni sa më shpejt

Agjensitë imobiliare/Nëse keni shtëpi për të shitur, mundohuni ta shisni sa më shpejt

Nëse keni shtëpi pë të shitur undohuni ta shisni sa më shpejt përndryshe do ta shisni më lirë në të ardhmen e afërt. Kjo është thirrje nga agjensitë i [...]
Bizneset/Do protestojmë për rritjen e çmimit

Bizneset/Do protestojmë për rritjen e çmimit

Shoqata e biznesit ka paralajmëruar për një proestë mbi rritjen e çmimeve.Sipas saj biznesi eshtë ai që preket drejtpërdrejt nga rritja e naftës dhe g [...]
Belgjika/ 4 ditë punë në javë më shumë efikasitet

Belgjika/ 4 ditë punë në javë më shumë efikasitet

Belgjika është një nga vendet e para në botë që eshtë duke miratuar planin e saj të punës në 4 ditë të javës. Sipas zëdhënësit të ekonomisë belge puna [...]
Censusi 2022/ Minoriteti egjiptian dhe rom kërkon mospërsëritjen e pasakatësive  të 2011-ës

Censusi 2022/ Minoriteti egjiptian dhe rom kërkon mospërsëritjen e pasakatësive të 2011-ës

Instituti i Statistikave do të nisë në datën 4 Tetor projektin pilot për Censusin 2022 në 9-të  Bashki të vendit  përgjatë muajit Tetor. Pilotimi i p [...]
Ndryshimi i klimës: Premtimet e qeverive e vënë planetin në “rrugë katastrofike”, paralajmëron OKB

Ndryshimi i klimës: Premtimet e qeverive e vënë planetin në “rrugë katastrofike”, paralajmëron OKB

Ndryshimi i klimës: Premtimet e qeverive e vënë planetin në "rrugë katastrofike", paralajmëron OKB Planeti është në një "rrugë katastrofike" drejt nj [...]
Detyrimet Shtetërore për Kompensim të kërkuara nga Vendimet e Gjykatës së të Drejtave të Njeriut në Strasburg, në Euro, 2018-2020

Detyrimet Shtetërore për Kompensim të kërkuara nga Vendimet e Gjykatës së të Drejtave të Njeriut në Strasburg, në Euro, 2018-2020

Open Data Albania po heton mbi detyrimet e Shtetit Shqiptar të vendosur nga Gjykata e të Drejtave të Njeriut në Strasburg, për periudhën 2018-2020. Kj [...]
Ndihma ekonomike/ Familje të varfëra përjashtohen pa arsye bindëse nga përfitimi saj për një afat 6 mujor

Ndihma ekonomike/ Familje të varfëra përjashtohen pa arsye bindëse nga përfitimi saj për një afat 6 mujor

Disa familje në nevojë po përballen me përjashtimin nga skemae përfitimit të ndihmës ekonomike. Familje nga komuniteti romdhe egjiptian dhe jo vetëm [...]
1 2 3 12 10 / 112 POSTS